Sari la conținut

Handbal. Ultimul pas spre Mondiale. Meciul România - Serbia se joacă sâmbătă, de la ora 17:00

"Tricolorele" antrenate de suedezul Tomas Ryde nu stau la adăpostul celor 6 goluri şi îşi păstrează concentrarea pentru partida retur de sâmbătă, din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

"Nu sunt suficiente, în sport se poate întâmpla orice. Noi trebuie să intrăm în teren, să fim concentrate sută la sută, să ne facem treaba şi la sfârşit, Doamne ajută să iasă bine", a afirmat Valentina Ardean Elisei, de la HCM Baia Mare.

"E o diferenţă să spun eu liniştitoare, dar nu tre' să ne culcăm pe o ureche. Ele vor veni să-şi joace şansa, dar noi cred că săptămâna asta vom pregăti mult mai bine decât săptămâna trecută. Acum am şi jucat cu ele, ne este mult mai uşor să vizionăm", a spus Patricia Vizitiu, de la CSM Bucureşti

Handbalista are o motivaţie în plus la barajul cu Serbia.

"Din păcate, eu nu am prins niciun turneu final. Nu este niciodată prea târziu, să dea Dumnezeu să fiu sănătoasă, este cel mai important, să ajung şi eu la un turneu final. Îmi doresc poate cel mai mult în cariera mea de sportiv să ajung şi eu la un turneu final", a mai spus jucătoarea.

"Tricolorele" pregătesc returul cu Serbia în Polivalenta clujeană, cea mai mare sală de sport din România. Organizatorii se aşteaptă ca la ora meciului cu Serbia să fie 7.000 de oameni în tribune.

Meciul România - Serbia, returul barajului de calificare la Campionatul Mondial, este sâmbătă de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 1.

Pe aceeași temă