Horea Uioreanu a fost eliberat din penitenciar

Data publicării:
UIOREANU IESE

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj nu va avea voie să discute direct sau indirect cu ceilalţi inculpaţi din dosar şi nici cu martori din această cauză.

La ieşirea din închisoare, Horea Uioreanu a spus că îşi doreşte doar să îşi reîntâlnească familia. "Problema mea numărul 1 este să îmi văd familia şi pe cei doi băieţi. Îmi doresc să fiu acasă şi să am un pic de linişte", a afirmat fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, la ieşirea din penitenciar.

De la Penitenciarul Gherla, Horea Uioreanu a mers direct la locuinţa sa din Cluj-Napoca, unde îşi va petrece arestul la domiciliu. Fostul şef al Consiliului Judeţean Cluj nu va avea voie să discute direct sau indirect cu ceilalţi inculpaţi din dosar şi nici cu martori din această cauză. De asemenea, acesta trebuie să se prezinte în faţa judecătorilor ori de câte ori este nevoie.

Decizia magistraților de la Curtea de Apel Cluj de schimbare a arestului preventiv cu cel la domiciliu a venit după aproape şase luni de la reţinerea lui Horea Uioreanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri