Scandal cu săbii şi cuţite, la Cluj

Data publicării:
scandal

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Scandalul a început în interiorul clubului. Cei doi bărbaţi de etnie romă s-au luat la ceartă cu un alt client, iar agenţii de pază ai localului i-au scos în stradă, unde scandalul a continuat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede un tânăr care coboară dintr-un taxi cu două săbii în mână. În scurt timp, toţi cei aflaţi în faţa clubului sunt implicaţi în scandal, iar o parte dintre ei sunt răniţi.

"În jurul orei 3.30 am fost anunţaţi că a avut loc un incident între mai multe persoane în afara unui local public", a declarat Adriana Vornicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.

Victimele nu au fost internate în spital, însă medicii legişti au stabilit că au nevoie de până la 9 zile de îngrijiri de specialitate. Agresorii au fost reţinuţi de poliţie.

"Bărbaţii au fost într-o primă instanță reținuți pentru 24 de ore şi ulterior au fost prezentați în fața instanței, care a decis să îi aresteze preventiv pentru 29 de zile pentru ultraj", a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Cei doi suspecţi sunt fraţi şi riscă pentru faptele lor până la 12 ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri