Sari la conținut

Trupa Byron, alături de Fanfara Bistriţa

Trupa Byron s-a format în anul 2006 în București, și de atunci, membrii ei încearcă în fiecare an să surpridă publicul cu proiecte deosebite. Ultimul dintre ele, Electric Marching Band, este menit să marcheze cei 8 ani de activitate. Toate piesele trupei au fost reorchestrate și acompaniate de fanfara militară a garnizoanei Bistrița si de corul de elevi Excelsior.

"Au fost 8 ani de alergături și încercări să facem cât mai multe proiecte și cât mai bine. Ne-am făcut o regulă: aceea de ascoate câte un material pe an, cred că până acum am reușit", a afirmat solistul Dan Byron.

"În momentul în care am intrat, am renunțat la absolut orice. La început a fost mai greu, dar acum începe să meargă din ce în ce mai bine", a spus Dan Georgescu, unul dintre membri trupei.

Trupa a avut şi un invitat special: pe violonistul Alexander Bălănescu.

Sala Teatrului Național din Cluj a fost plină de spectatori.

"Interesant, asemănătoare cu muzica de film, a fost așa aproape de suflet", a afirmat unul dintre spectatori.
"Neașteptat, foarte frumos, nu știam că o să fie și corul de copii, am fost surprinși amândoi de cât de frumos a ieșit", a spus altul.

Concertul Electric Marching Band a fost înregistrat si urmează să fie baza unui viitor DVD. Aceasta ar urma sa fie a treia producție video a trupei, după concertul din Salina Turda din 2010 și cel din Cetatea Tîrgu Mureș, din 2008.