Echipa Digi24 Constanţa. În spatele știrii lucrează o echipă întreagă de profesioniști

Data publicării:
echipa din spate regie

Reporteri, cameramani, sunetiști, editori de imagine, regizori de emisie, producători, editori. În spatele știrii stă o echipă întreagă de profesioniști, oamenii care vă aduc actualitatea în direct. Digi24 Constanța este o altfel de televiziune pentru că cei mai buni oameni lucrează cu cele mai bune echipamente și fac cele mai bune știri.

Daniel Leancă, reporter Digi24 Constanţa: „Sa fiu reporter înseamnă să aflu informația relevantă, să înțeleg realitatea, să aleg evenimentele importante. E o meserie plină de provocări, suntem mereu în căutarea adevărului, fiecare detaliu trebuie verificat pentru ca știrile să fie corecte. Dincolo de tehnologia de vârf, dincolo de sursele cele mai bune, un jurnalist trebuie să aibă o calitate esențială: credibilitatea".

Imagini impecabile pentru cele mai bune știri - asta înseamnă, în primul rând, Digi24 Constanța. Știrile noastre surprind realitatea prin cele mai bune instantanee. Cameramanii sunt oamenii care transformă o mie de cuvinte într-o imagine.

Cătălin Vârban, operator Digi24 Constanţa: „Ca operator imagine la Digi 24 Constanta, trebuie să filmez cele mai bune cadre, pentru ca telespectatorul să înțeleagă știrea. Și trebuie să le prind din prima, atunci când se petrece acțiunea. Imaginea full HD nu-ți dă voie să greșești, aici se vede totul, iar telespectatorul e cel mai aspru critic al imaginii".

Informatii clare, obiective, actualizate în timp real. Evenimentele se derulează cu repeziciune, iar la știri nu au loc repetiții. Deciziile trebuie să fie corecte si rapide - o provocare zilnică pentru producătorii de știri.

Ileana Gheorghiu, producător executiv Digi24 Constanţa: "Reporterii aduc știrile de pe teren, iar noi, producătorii, le organizăm în funcție de importanța lor, de complexitate, de cât de repede trebuie să fie gata. Practic, fiecare zi de muncă e ca un puzzle, în care fiecare știre are locul ei și toate împreună construiesc actualitatea zilei".



Știrile prin viață la montaj. Editorii de imagine îmbină talentul, experiența, imaginația, creativitatea și viteza într-o cursă contra cronometru.

Elvis Ciurariu, editor montaj Digi24 Constanţa: "Trebuie sa aleg imaginile cele mai reprezentative si mai sugestive pentru stire. Succesiunea cadrelor este extrem de importanta, e nevoie de multa creativitate, spirit de observatie, atenție la detalii și, bineînțeles, cunoștințe tehnice vaste".

Filmările de calitate, știrile exclusive, montajele inspirate, transmisiunile în direct, emisiunile, toate acestea ajung, în cele din urmă, la mâna unui singur om: regizorul de emisie. El este personajul care face munca unei televiziuni întregi să apară la televizor.

Ciprian Căpitan regizor emisie Digi24 Constanţa: "Ca regizor de emisie, trebuie să am grija ca fiecare transmisie să fie perfectă: sunet, imagine, grafică, felul în care vorbeste crainicul, poziţia lui în platou. Practic, eu sunt ca un doctor care operează, iar colegii din regie sunt asistenţii care îmi dau instrumentele pe care le cer: ştiri, ferestre, surse de imagine și de sunet, încadraturi".

Informații corecte, clare, complete, obiective, relevante, de actualitate. O echipă unită, mereu în căutare de noi provocări.

Imagine ireproșabilă, conținut de calitate, atitudine profesionistă. Interviuri exclusive, transmisiuni spectaculoase, știri deosebite, invitați importanți. Atitudine echidistantă, echilibru editorial, imparțialitate, profesionalism, dăruire, performanță. Pe scurt, Digi24 Constanța.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri