Sari la conținut

Stagii de pregătire la mare. Companiile mari preferă litoralul pentru întâlniri 

 

Team building-ul, o soluție modernă și eficientă care are ca rezultat îmbunătățirea relațiilor între membrii unei instutuții. Companiile mari tind în ultimii ani să se folosească de această metodă, pentru a-i scoate pe angajați din rutină.

Adrian Tigani, director comerical al unei firme agricole: "Sunt fericiți că mai schimbă puțin aerul, nefericiți că au o țară de străbătut, că-s din toate colțurile țării. Dar una peste alta este o experiență pozitivă pentru toată lumea. Ne-am dat silința să-i întreținem pe invitații noștri."

Hotelurile din Mamaia profită de cererea mare venită de la companiile care organizează team buildinguri și vin în întâmpinarea clienților cu toate faciltățiile dar și cu reduceri de până la 30%. În pachet intra tratamentele la centrele spa, accesul la piscină, mese incluse, dar și alte distracții.

Paul Greavu, reporter Digi24 Constanța: "După o zi plină de discuții și întrevederi, cei care vin în team building-uri vor și puțină relaxare. Iar poate cea mai bună opțiune este o partidă de biliard."

În perioada următoare, hotelurile sunt asaltate de cei care doresc să organizeze team buildinguri. Cei responsabili de cazarea oaspeților nu fac rabat când vine vorba de condiții și încearcă să creeze cel mai bun cadru.

Andreea Marcu, manager hotel: "Se organizează team buildinguri, conferințe, traininguri, pentru a veni în întâmpinarea unei cereri din ce în ce mai diversificate. E normal ca de la an la an amploarea evenimentelor să se mărească pentru că există, pe lângă rezervările noi, recomandările, clienții vechi și portofoliul este din ce în ce mai mare."

Costina Ciorbaru, recepționer: "Pe parcursul extrasezonului se optează pentru rezervările de grup, team buildinguri, diferite evenimente."

O cameră la un hotel de 4 stele în această perioadă costă 300 de lei. Prețul scade până la 200 de lei de persoană pentru firmele care vin la mare pentru muncă, dezbateri, dar și relaxare.

reporter: Paul Greavu
operator: Alexandru Brînzaru

editor web: Anca Medrea

Pe aceeași temă