Expoziţie cu sute de cai putere. Peste 100 de maşini au fost prezentate la Centrul Expoziţional Craiova

Data publicării:
280414 EXPO MASINI

Motoare de sute de cai putere, bolizi de zeci de mii de euro şi sisteme audio de mii de waţi putere. Asta au admirat craiovenii în acest weekend, la expoziţia auto organizată la Centrul Multifuncţional. Împătimiţii tuningului au expus peste 100 de autoturisme pe care le-au îmbunătăţit de-a lungul anilor. Valoarea totală a maşinilor expuse a fost de peste 3 milioane de euro.

Cosmin este din Bucureşti şi este pasionat de tuning auto de peste 7 ani. În maşina pe care a prezentat-o la expoziţie a investit peste 25.000 euro, dar spune că a meritat fiecare bănuţ.

Tot la fel de mulţi bani s-au investit şi în altă maşină. Proprietarul a început cu o pasiune şi în cele din urmă şi-a deschis o firmă de tuning auto.

Capul de afiș a fost un Ferrari FF, care costă peste 150.000 de euro şi al cărui proprietar este din Craiova. Bărbatul a mai venit cu încă trei maşini, toate de lux.

„Am adunat de pe unde am putut, Bucureşti, Vâlcea, chiar şi Severin şi Sibiu, foarte mulţi din Craiova”, a spus Emanuel Năstase, reprezentant Centrul Multifuncţional Craiova

Sute de spectatori au venit să admire bolizii pe patru roţi.

În total, la Centrul Multifuncţional Craiova au fost expuse peste 100 de maşini.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri