Sari la conținut

FOTBAL. CF Brăila a scăpat de suspiciunile de blat

Răspunsul Comisiei de Integritate a FRF

„Nu există elemente din care să reiasă că partida dintre CF Brăila și Gloria Buzău, încheiată cu scorul de 3-2, ar fi fost aranjată în scopul obținerii unui profit din pariuri sportive ilicite".

Sursa: Comunicat de presă al CF Brăila

De asemenea, clubul din Brăila a primit un răspuns şi din partea FederBet, organizația care nominalizase partida cu Gloria Buzău drept suspectă.

Răspunsul FederBet

„Raportul este pur statistic, acesta nefiind în măsură să stabilească dacă și cine a produs o eventuală fraudă. (...) Nu există dovezi directe sau indirecte că CF Brăila ar fi participat la aranjarea acelui meci de fotbal".

Sursa: Comunicat de presă al CF Brăila

Valentin Avramescu - preşedinte CF Brăila: "E foarte simplu să arunci cu noroi. Repet: în momentul în care jucăm bine... s-a întâmplat ceva cu echipa adversă, iar când jucăm rău... că e blat şi tot aşa. Deci nu este în regulă de nicio culoare. Eu ştiu că fenomenul există şi ştim, e periculos, e clar că trebuie făcut ceva îns enul acesta, dar cu mjiloace corecte".

În aceste condiţii, conducerea clubului CF Brăila speră ca autorităţile locale să revină la masa negocierilor pentru a oferi sprijinul financiar necesar în noua ediţie de campionat.

Discuţiile au fost supendate la începutul acestei luni după ce un raport al Federaţiei Operatorilor de Pariuri FederBet a nominalizat partida CF Brăila - Gloria Buzău, scor 3-2, la capitolul noi tendinţe în pariurile sportive.

Potrivit FederBet, la acel meci s-ar fi mizat pe victoria gazdelor şi pe înscrierea a cel puţin trei goluri.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Vlădoiu

Pe aceeași temă