Meditaţii gratuite şi burse pentru boboci. Este oferta unei facultăţi din Galaţi

Data publicării:
meditatii studenti1

Meditaţiile vor avea loc după cursuri, iar la ele vor participa studenţii care au un nivel mediu de cunoştinţe, nivel stabilit în urma unei testari. 

Ştefan Baltă, prodecan Ingineria Materialelor şi a Mediului: "Proiectul vine în sprijinul studenţilor de anul întâi, oferindu-le burse, subvenţii le spunem noi, nu burse, în valoare de 350 de lei. Ei trebuie să participe la meditaţii la matematică, chimie şi fizică."

Ideea este încurajată şi de cei care au trecut de emoţiile primului an de studiu şi care ar fi avut nevoie de astfel de aprofundări.

"Ne-ar fi ajutat foarte mult, deoarece am fi aprofundat materia" a spus un student.

"Eu zic că m-ar fi ajutat destul de mult, pentru că din liceu vii cu o bază limitată de cunoştinţe, iar aprofundările din facultate sunt la un nivel superior" a declarat un alt tânăr.

Înscrierile la facultate încep pe 14 iulie, iar la admitere va conta, pe lângă nota de la bacalaureat, şi nota obţinută la examenul de algebră.

Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" va funcţiona din toamnă, după fuziunea Facultăţii de Mecanică cu Ingineria Materialelor şi a Mediului.

Vor fi scoase la admiterea din acest an 387 de locuri, din care 263 sunt la buget.

Reporter: Georgiana Ciurea

Operator: Gelu Mormoloc, Liviu Hagiu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri