Răsturnări de situație la ISJ Brăila

Data publicării:
isj braila

Deși bătălia pentru fotoliul de șef al Inspectoratului Școlar Județean Brăila se anunța una foarte strânsă, se pare că metodologia examenului le-a dat planul peste cap unor candidați.

Cristina Anton - inspector școlar general delegat ISJ Brăila: "Au fost depuse trei dosare, din cele trei dosare două au fost valide și anume, dosarul depus de domnul Danielescu Iulian și de doamna Carmen Pârlog, al treilea dosar depus de doamna Dumitrescu nu a fost valid pentru că în loc de certificat medical a prezentat adeverință medicală".

În ceea ce-l privește pe actualul inspector școlar general adjunct, acesta a explicat că a părăsit sala de examen din motive personale.

Carmen Pîrlog - inspector școlar general adjunct ISJ Brăila: "M-am retras din motive personale, așa cum am declarat în cererea pe care am depus-o la Ministerul Educației Naționale, iar în legătură cu o eventuală participare nu vă pot da un răspuns în acest moment".

Prin urmare, inspectorul delegat Cristina Anton va deţine această funcţie cel puţin până pe 21 martie.

Aceasta are 46 de ani, este profesoară de informatică și a fost numită la conducerea ISJ Brăila, în urmă cu 10 zile, după ce profesorul Iulian Danielescu și-a dat demisia din cauza scandalului de corupție în care este implicat.

reporter: Ana-Maria Dobre
operator: Luigi David

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri