IAȘI. Alegeri pentru președintele Organizației de Femei a PSD 

Data publicării:
rovana plumb

Rovana Plumb a fost singura care şi-a depus candidatura pentru şefia Organizaţiei de Femeia a PSD. „Mulţumesc tuturor celor care sunt şi acasă. Ştiu că sunt cu sufletul alături de noi, ştiu că suntem promotoarele schimbării, schimbării în bine a României şi împreună cu colegii noştrii, împreună la guvernare şi cu încrederea electoratului, Dumnezeu să ne ajute să realizăm tot ce ne-am propus,” a declarat la conferință Rovana Plumb, preşedintele Organizaţiei Femeilor Social-Democrate.

Prezent la conferinţă, președintele PSD Victor Ponta le-a cerut colegelor de partid sprijin total la viitoarele alegeri: „Să scăpăm ţara de B.U.B.A. Domnul Boc a plecat, doamna Udrea a plecat, doamna Anastase a plecat mai e un domn,” a declarat premierul. 

Victor Ponta a mai declarat că se gândeşte serios la posibilitatea ca în viitor şefia PSD să revină unei femei: „va fi tot un an al victoriei. ŞI dacă va fi un an al victoriei sunt gata să mă gândesc împreună cu Liviu la acea femeie care va prelua Partidul Social Democrat.”

La conferința națională au participat 1.277 de femei social-democrate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri