Sari la conținut

Zeci de posturi au fost scoase la concurs la Spitalul de Psihiatrie „Socola” 

Conducerea Institutului susține că înființarea Serviciului de Management al Calităţii Serviciilor Medicale era necesară pentru pregătirea unității în vederea procesului de acreditare.

„Dezvoltarea Serviciului de Management al Calităţii Serviciilor Medicale în cadrul Institutului este foarte importantă pentru accelerarea implementării procedurilor și indicatorilor necesari în procesului de acreditare a unității. Având un departament de management dar și cu sprijinul personalului medical cu siguranță Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași va trece cu bine în urma vizitei Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor. Cât privește posturile scoase la concurs pentru infirmieri și îngrijitori, avand în vedere că se lucrează cu bolnavul psihic era mare nevoie de suplimentarea personalului pentru creșterea calității actului medical”, a precizat dr. Gabriel Oprișanu, managerul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași.

Anunțurile pentru concurs urmează să fie publicate în Monitorul Oficial și presa locală. Cei interesați sunt rugați să urmarească anunțurile publicate pe site-ul Institutului de Psihiatrie „Socola Iași www.socola.eu, pe portalul www.posturi.gov.ro și pe pagina oficială de Facebook a unității.