Sari la conținut

70 de arcaşi bihoreni la Cupa Phoenix la tir cu arcul

Cupa Phoenix a fost organizată duminică, pe stadionul din Săcuieni. „Întrecerea a etalat 7 ateliere diferite, plus probele de olimpic şi compound. Arcaşii s-au întrecut la ţinte FITA, ţinte 2D şi ţinte mişcătoare, pe distanţe între 10 şi 50 de metri", au precizat organizatorii.

Cei 26 de reprezentanţi ai clubului din Săcuieni au câştigat patru medalii de aur, opt medalii de argint şi două de bronz. La categoria juniori compound, sportivii clubului Redpoint au ocupat cele trei trepte ale podiumului: Victor Kiss-Antonescu şi Vivien Bălteanu - locul I, Alin Mureşan - locul II şi Armin Purle - locul III (foto jos).

Cea mai disputată categorie, cea de arc tradiţional seniori, a fost câştigată de campionul naţional en titre, Ovidiu Lesei, legitimat la Redpoint Oradea. Cel mai tânăr arcaş bihorean înscris în competiţie, Ridi Zsuzsa, are doar 6 ani.

În clasamentul pe cluburi, după primele două etape, conduce Nomad Archery cu 132 de puncte, urmat de White Lion, cu 109 puncte, şi de Redpoint, cu 94 de puncte. Este al doilea an în care se organizează Campionatul Judeţean sub egida Asociaţiei Judeţene de Tir cu Arcul Bihor.

Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă