AJF Bihor, în 2018 | Scutiri la plata baremurilor și carduri pentru banca tehnică

Data actualizării: Data publicării:
minge fotbal

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor a reuşit să puncteze în 2018 la capitolul administrativ. Pe lângă scutirea echipelor de plata baremurilor pentru arbitraj şi observare, conducerea AJF a introdus anul trecut carduri ID pentru antrenorii şi organizatorii din ligile a patra şi a cincea. Doar cei care dețin astfel de documente pot lua loc pe banca tehnică.

"Făcând o comparaţie cu primul meu an de mandat, 2017-2018, eu zic că suntem pe plus, suntem pe un trend pozitiv. Echipe mai multe afiliate, avem peste 12 echipe noi afiliate atât la sectorul juvenil, cât şi la sectorul de seniori", a declarat Radu Bitea, preşedintele AJF Bihor.

Cea mai mare dorinţă a conducerii AJF Bihor rămâne trimiterea în liga a treia a unei echipe din județ.

"Prioritar este să promovăm în eşalonul superior, la liga a treia. Cred că anul acesta se poate. Vorbim cu primele două clasate, cu reprezentanţii lor, mă refer la Sânmartin şi CAO - ei doresc, vor. Sperăm să se concretizeze anul acesta, pentru că iată avem trei sau patru ani de când nu am mai promovat", spune Bitea.

2019 va fi anul în care Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor va organiza din nou, după trei ani de pauză, cursuri pentru obţinerea licenţei de antrenor C UEFA.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri