ARTE MARŢIALE. Grand Prix pe tatami, la Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport grand prix

Primul Grand Prix de karate WKF din România va debuta duminică, în Arena „Antonio Alexe". Transilvania Open aşteaptă pe suprafaţa de luptă cei mai bine cotaţi sportivi din Europa.

Competiţia are loc după patru zile de seminarii, desfăşurate în sala Liceului cu Program Sportiv „Bihorul". În cadrul acestora practicanţii artelor marţiale, cu speranţe pentru Jocurile Olimpice din 2020, au luat lecţii de la maeştri de pe bătrânul continent.

„Va fi un adevărat turneu al naţiunilor şi al echipelor, pentru că în această competiţie vin sportivi de valoare, vin sportivi cu ranking, care participă şi la Premiere League", a precizat Florin Crişan, organizatorul Grand Prix-ului.

Printre sportivii cotați la medalii se numără karateka de la clubul organizator, CSC Crișan, ale căror evoluții în 2017 le-au adus mai multe medalii.

„Surorile Bogdan, campioanele noastre care au obţinut pe parcursul anului trecut locuri deosebite pe plan european , ca echipă luând locul I atât în Spania cât şi în Irlanda vor participa la acest concurs", spune Florin Crişan.

Peste 600 de sportivi vor participa la Grand Prix-ului orădean.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri