Sari la conținut

BASCHET. CSM Oradea - CSU Ploieşti, sâmbătă - ora 20:15, duminică - ora 19:45, Digi24 Oradea

Râvnit deopotrivă de CSM Oradea şi CSU Ploieşti, echipe aflate la egalitate, 1-1, după primele două jocuri ale finalei, trofeul ar putea ajunge în premieră în vitrina clubului orădean.

„A fost multă lume care s-a îndoit de noi, dacă merităm să fim în finală sau nu. Cred că încă o dată am arătat, şi prin meciurile de la Ploieşti, şi din prisma celorlalte două serii de play-off, că ne merităm acest loc aici. Suntem în finală pentru a o câştiga, nu suntem doar nişte sparring-partners pentru cei de la Ploieşti", anunţă Daniel Popescu, jucătorul CSM Oradea.

Victoria de la Ploieşti îi face pe jucătorii orădeni să creadă cu tărie în şansa lor.

„Dacă nu crezi, nu se va întâmpla niciodată. Avem două meciuri pe teren propriu, cum am mai spus, şi cred că am întors balanţa în favoarea noastră. Am reuşit să eliminăm avantajul terenului propriu pentru ei şi, dacă noi ne facem treaba noastră, seria se va termina aici, acasă, la noi", spune Popescu.

„Dubla" dintre CSM Oradea şi CSU Ploieşti, transmisă în direct sâmbătă de la ora 20:15, şi duminică de la ora 19:45, de Digi24 Oradea, ar putea pune capăt seriei de cinci jocuri după doar patru întâlniri.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi