Sari la conținut

BASCHET. CSM Oradea deschide, azi, sezonul în cupele europene

Primul examen oficial al noului sezon va fi susţinut de baschetbaliştii orãdeni, în aceastã searã, în Europa. Balkan Botevgrad este echipa în faţa cãreia CSM CSU sperã la un debut cu dreptul în noua ediţie a FIBA Europe Cup.

Orãdenii au plecat spre Bulgaria cu gândul de-a obţine un rezultat care sã o apropie de turul doi preliminar.

"O echipă dificilă, dar aşa cum am obişnuit pe toată lumea noi o să abordăm fiecare meci la victorie. Sunt convins că vom face reglajele necesare din punct de vedere tactic, antrenorul se va ocupa pentru aceast, şi la ora meciului vom fi pregătiţi sută la sută pentru meci", a declarat Bogdan Nicolescu, jucător al CSM CSU Oradea.

"Ştim că va fi un meci greu, dar noi trebuie să devenim din ce în ce mai buni şi împreună, ca o echipă, cu maximă atenţie, putem face lucruri bune", a completat coechipierul său, Martin Zeno.

Din lotul formaţiei Balkan Botevgrad fac parte patru americani, un sârb şi mai mulţi internaţionali bulgari. De cealaltã parte, CSM nu se va putea baza pe Lucian Ţîbîrnã şi pe Valeika, ambii accidentaţi.

"Per ansamblu cred că avem o echipă bună şi sunt foarte încrezător în viitor", este optimist Andrei Mandache, căpitanul CSM CSU Oradea.

Duelul dintre Balkan şi CSM CSU Oradea va începe la ora 20:30.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operatori: Florin Lucuţa, Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş