BASCHET. CSM Oradea - SCM U Craiova, derbi pentru locul al treilea

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet CSM CSU Oradea BCM U Pitesti 020319
foto: Roby Boros/ CSM Oradea

Meciurile retur din Top 6 al Ligii Naționale de baschet sunt deschise, astăzi, de confruntarea dintre CSM Oradea și SCMU Craiova. Ambele echipe au 30 de puncte și se află în luptă directă pentru locul al treilea în clasament.

Oradea s-a impus în două din cele trei confruntări de până acum și este prima echipă care a câştigat în acest sezon în Bănie.

„Urmează un nou meci pe propriul teren, cu Craiova. (...) Este un meci în care dacă noi câştigăm începe să ne gândim şi la locul al treilea", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

După confruntarea cu SCMU Craiova, pentru Oradea urmează încă un meci acasă, cu Steaua, în Cupa României. Campioana va avea parte, apoi, de trei deplasări într-o singură săptămână.

„Principalul nostru obiectiv în acest moment este să ne pregătim, să ne integrăm şi să fim sănătoşi. Este cel mai important lucru posibil pentru noi", a precizat Cristian Achim.

Partida dintre CSM CSU Oradea şi SCMU Craiova este găzduită de Arena „Antonio Alexe", de la ora 17:45, şi va putea fi urmărită în direct pe Digisport 3.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri