BASCHET. CSM-U Oradea, prima victorie în meciurile amicale

Data publicării:
sport prezentare 040915

Dacă în primul joc, disputat vineri seară, în Arena Antonio Alexe, „leii roşii" au cedat cu 67-82, sâmbătă s-au impus cu scorul de 73-67. Cel mai bun marcator al orădenilor în acest ultim joc a fost Uros Lucic, autor a 14 puncte, urmat de Andrei Mandache, cu 11 puncte. Pentru orădeni a fost prima victorie din actuala campanie de pregătire, în care au susținut patru jocuri test.

Victoria din această seară este o victorie binevenită, foarte muncită, în special obţinută de apărare. Aş vrea să notaţi că am primit doar 67 de puncte în compania unei echipe realmente foarte bună, chiar dacă un jucător al lor, foarte important, a lipsit", a declarat, după meci, Cristian Achim, antrenorul CSM-U Oradea.

Cele două jocuri cu Szolnok au fost şi primele disputate de orădeni pe propriul teren în actualul stagiu de pregătiri. Bucuros de primul succes, Achim s-a declarat mai interesat de legarea relaţiilor de joc. Formaţia orădeană este în momentul de faţă echipa cu cei mai mulţi jucători noi.

„Acest proces ne va lua ceva timp. Sperăm noi să nu afecteze rezultate, în special pentru că avem primele cinci etape cu cele mai bune echipe din campionat."

CSM-Universitatea va continua seria jocurilor test în acest sfârşit de săptămână, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Memorialului „Antonio Alexe". La competiţia de la Oradea vor participa Inter Bratislava, Albacomp Fehervar şi Skopje Aerodorm. 

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri