Sari la conținut

BASCHET. Laci Lazar a revenit la CSM Oradea

Cu o zi înainte de sfârşitul perioadei de transferuri din această ediţie de campionat, CSM l-a repatriat pe orădeanul cu cele mai multe meciuri jucate pentru "leii roşii". Laci Lazar revine la Oradea după un periplu de un sezon în Ungaria şi alte trei în România.

Baschetbalistul în vârstă de 30 de ani a debutat în 2003, la precursoarea CSM, Club Atletic Oradea. De atunci, Lazar a strâns două sute de prezenţe în tricoul orădenilor şi a marcat 1.073 de puncte, notează site-ul oficial al clubului.

Jucătorul a început acest sezon sub comanda lui Hristu Şapera, unde însă a avut medii statistice modeste. Lazar a semnat un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon şi va efectua primul antrenament în Arena "Antonio Alexe" încă din această seară.

"Pentru mine tot timpul (...) să joci acasă mi s-a părut un privilegiu. Mă bucur, dar trebuie să fiu realist, să ştiu că la Oradea este un nucleu format deja. Momentan încerc să mă concentrez pe antrenamente şi să-mi menţin o formă", a declarat Laszlo Lazar pentru Digi24 Oradea.

Reporter: Adrian Ciucuriţă