BASCHET. Nikolic şi Lazar îşi amână debutul oficial la CSM Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport csm baschet

Se amână debutul oficial al ultimele două achiziţii făcute de CSM CSU Oradea: sârbul Stefan Nikolic şi pivotul Laci Lazar. Cei doi nu vor evolua nici în etapa de joi, cu Timişoara.

Dacă Lazar acuză mici probleme medicale, sârbului nu i-a sosit cartea verde. În schimb, Nikolic (foto sus) așteaptă cu nerăbdare să redebuteze în campionatul românesc.

„Au trecut patru ani de când am lăsat România, dar nu am părăsit-o complet niciodată, pentru că soţia mea este româncă. Deci, este o mare bucurie că m-am reîntors să joc aici", a recunoscut Stefan Nikolic.

Fundaşul sârb, care preţ de trei sezoane, între 2011 şi 2014, a evoluat pentru Energia Tg. Jiu, spune că a regăsit Liga Naţională mult mai puternică.

„Cu Oradea îmi doresc să lupt pentru campionat. A crescut an de an ca echipă, a crescut mult în ultimii ani şi sper că anul acesta avem o şansă bună să câştigăm campionatul."

Laci Lazar a evoluat în acest sezon în 17 etape pentru BCM U Piteşti. Dublu campion european de juniori cu Serbia, în 2003 şi 2007, Nikolic a evoluat ultima datã în campionatul ligii a doua franceză.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri