BASCHET. Nou-veniții Nikola Markovic și Marc Carter, debut reușit la CSM Oradea

Data actualizării: Data publicării:
Marc Carter si Markovic
Marc Carter (centru) și Nikola Markovic (în spate) - foto: CSM Oradea

Debut foarte bun pentru noile achiziţii ale CSM CSU Oradea. Nikola Markovic şi Marc Carter au reuşit să impresioneze încă de la primul meci oficial în tricoul campioanei.

Cu 16 puncte marcate, 6 recuperări şi 4 assist-uri, sârbul a fost cel mai eficient jucător al orădenilor în victoria de sâmbătă cu BCM U Piteşti.

„Este un jucător bun. La el s-a simţit faptul că, totuşi, vine dintr-un alt campionat. La Carter mai există loc de îmbunătăţire", consideră Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Apariţia jucătorului american a surprins, în condiţiile în care acesta nu a evoluat în ultima perioadă. Absenţa lui Pasalic din motive medicale l-a determinat pe antrenorul Cristian Achim să-l folosească pe Carter în compania Piteştiului. Americanul i-a răsplătit încrederea cu un coş de trei puncte înscris în primele secunde jucate.

„Mă bucur pentru cei doi jucători nou-veniţi. Consider că s-au integrat pentru primul meci foarte, foarte bine. Consider că sunt jucători de valoare, consider că ne pot ajuta foarte mult în îndeplinirea obiectivelor", susține Achim.

În etapa de sâmbătă, atât Markovic, cât și Carter au stat pe teren peste 20 de minute.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri