"Ori ne cred un pic stupizi, ori ei nu înţeleg baschetul". C. Achim, dezamăgit de căutările pentru un înlocuitor pentru Denison

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet U BT Cluj CSM Oradea
Foto: Robyy Boros/Facebook CSM Oradea

CSM CSU Oradea continuă căutările pentru a găsi înlocuitorul ideal pentru canadianul Sean Denison. Misiunea staff-ului tehnic nu este deloc uşoară, pentru că majoritatea jucătorilor de valoare se află deja sub contract, iar cei fără echipe nu sunt pregătiţi fizic.

„Va trebui să căutăm cu foarte mare atenţie, să vedem ce se poate face, pe cine putem să aducem. Însă, sincer, mă tem că un jucător cu toate calităţile lui va fi imposibil de găsit, în special în această perioadă a a anului", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Soluţiile oferite până acum nu au fost pe placul lui Achim: „20-30 am văzut, însă este o dezamăgire uriaşă ceea ce primesc. Ori oamenii nu înţeleg nivelul de aici, ori ne cred un pic stupizi, ori ei nu înţeleg baschetul."

Sean Denison este al treilea jucător adus în vară de campioana României care părăseşte echipa orădeană. Primul a fost Sean Barnette, urmat la scurt timp de lituanianul Vaidas Kariniauskas.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri