Sari la conținut

BIHOR. Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a fost rănit cu o motocoasă electrică

Un bărbat de 20 de ani din localitatea bihoreană Ţeţchea a murit după ce a fost lovit cu o motocoasă electrică de un localnic. Tragedia s-a petrecut pe fondul unui conflict pe care victima l-ar fi avut cu tatăl agresorului, relatează alesdonline.ro. Procurorii şi poliţiştii investighează situaţia ca să stabilească încadrarea juridică a faptei.

tanar mort Tetchea

foto: alesdonline.ro

Întâmplarea a avut loc sâmbătă după-amiaza, pe un câmp de lângă Ţeţchea. Medicii SMURD au intervenit de urgenţă pentru salvarea tânărului şi a fost solicitat inclusiv elicopterul serviciului de urgenţă. Mai bine de o oră s-au luptat doctorii să-l salveze pe bărbatul care avea răni la torace şi la o mână, dar fără succes.

Anchetatorii au început verificările ca să afle cum s-a petrecut totul.

“Fapta ar fi fost comisă pe fondul unui conflict pe care victima l-ar fi avut cu tatăl autorului. În prezent se fac cercetări la faţa locului, care vor continua cu audieri la sediul Parchetului Bihor, în finalul cărora se va stabili încadrarea juridică a faptei şi se vor dispune măsuri”, a declarat procurorul Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, citat de ebihoreanul.ro.

Procurorii nu au oferit date despre cel suspectat că a lovit victima cu motocoasa.

În schimb, primarul din Ţeţchea bănuieşte că e vorba despre un accident. "Pare-se că (...) băiatul (victima - n.n.) ar fi venit prin spatele omului care cosea, acesta s-ar fi întors şi l-ar fi accidentat, neintenţionat”, a declarat primarul Ovidiu Drimbea, potrivit alesdonline.ro.

Editor web: Adrian Laboş