Bunică înjunghiată de nepoata de 13 ani

Data actualizării: Data publicării:
mana-cutit

Caz cutremurător în Oradea. O fetiţă de 13 ani şi-a înjunghiat bunica de mai multe ori, pentru că nu ar fi fost lăsată să iasă la joacă. Femeia în vârstă de 65 de ani a ajuns la spital cu mai multe răni în spate, însă starea ei este stabilă. Pentru cã este minoră, copila nu va răspunde penal pentru fapta sa. Imediat după această întâmplare, fetiţa a dispărut şi este căutată de autorităţi.

Agresiunea s-a petrecut miercuri seara, în apartamentul bunicii copilei, aflat în zona gãrii din Oradea. Vecinii povestesc cã fetiţa a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat bunica pentru cã aceasta nu ar fi lãsat-o sã meargã afarã, la joacã.

"Am văzut că merge maşina salvării, Poliţia. Am zis că-i ceva crimă sau ceva şi, într-adevăr, femeia a fost înjunghiată", povesteşte o vecină.

Lovitã cu cuţitul în spate, femeia de 65 de ani a fost dusã de urgenţã la spital.

"A venit la internare cu multiple plăgi la nivelul toracelui posterior stâng în partea superioară și la nivelul hemitoracelui drept, una dintre plăgi fiind penetrantă, a fost necesar drenaj toracic", a explicat dr. Carmen Pantiș, medic primar ATI Spitalul Judeþean Oradea.

Copila de 13 ani a fost crescutã de bunicã, spun apropiaţii. Vecinii sunt şocaţi de întâmplare.

"- Aici stă maică-sa, cu mama ei.
- Şi cum a fost posibil, fetiţa era agresivă de felul ei?
- Nu, nu am ştiut-o aşa. Nu!"

"Relaţia dintre bunică şi nepot este ceva special, deci chiar nu îmi pot explica."

"În cauză urmează a se continua cercetările în vederea lămuririi speței sub toate aspectele, urmărirea penală fiind caracterizată prin nepublicitate, comunicarea publică este cenzurată, raportat și la specificul speței, dar îndeosebi la vârsta autorului faptei", a anunţat procurorul Maria Cotrău, purtător de cuvânt al Parchetului Bihor.

În funcþie de evoluþia stãrii de sãnãtate a victimei, aceasta va mai rãmâne internatã în spital între cinci şi şapte zile.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri