Cel mai tânăr club de moto şi ciclism din Oradea, prezentat oficial

Data publicării:
sport moto

Cel mai tânăr club de moto şi ciclism, Carcover Oradea, şi-a prezentat, vineri, în Cetate, cele două echipe cu care va ataca podiumul campionatului naţional de ciclocross, cât şi pe cel al campionatului internaţional de motociclism viteză. Printre componenţii echipei de ciclism se numără campionul naţional, Raul Sânza.

„Am intrat cu forţe proaspete, cu forţe noi. Aşteptăm să înceapă sezonul", spune Raul Sânza, campion național de cyclocross.

În ceea ce priveşte echipa de motociclism, moştenirea pe care fraţii Arpad şi Istvan Viktor au lăsat-o încă din anii '80 îi ambiţionează pe actualii piloţi, printre care doi maghiari, un român şi un italian.

„Încercăm să facem ceva, sperăm să reuşim în continuare, să ţinem pasul cu ceea ce desfăşoară la nivel naţional şi internaţional. La nivel local motorsportul a rămas în urmă cu mult, din păcate", explică George Botto, director de marketing CS Carcover.

„Acest an pentru mine va fi foarte important. Trebuie să urc neapărat pe podium, acesta este obiectivul meu, pentru că nu se mai poate - tot timpul pe patru", îşi doreşte Silvio Muzzalupo, component al echipei de motociclism.

Ambele secţii îşi vor face oficial debutul în luna martie. Cicliştii vor participa la o competiţie în Ungaria, tot acolo unde motocicliștii vor efectua, pe 24 martie, primul antrenament oficial. Cei din urmă îşi vor tura motoarele într-o competiţie oficială, pe 1 şi 2 aprilie, în Grecia.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri