Crăciunul a venit în magazine

Data publicării:
brad misto

În micile magazine de decoraţiuni se simte deja atmosfera sărbătorilor. Mii de obiecte sunt oferite deja clienţilor grăbiţi, care se interesează deja de tendinţele din acest an.

"A rămas bradul tradiţional, cu ornamente simple, care amintesc de copilărie. Beteala a dispărut de mulţi ani. Este înlocuită cu panglici din organza, saten, tul şi dantelă. Cromatica este alb-roşu, roşu-auriu", spune Teodora Raţ, director de marketing al unui magazin.

Dacă vrem să creeăm o atmosferă de poveşti pentru cei mici, specialiştii ne recomandă un brad "dulce", decorat cu globuri în formă de îngheţată sau de prăjituri.

"Îmi place îngheţata, vata de zahăr, acadelele, brioşele, brăduţul din vârf."

Pe lângă decoraţiunile de interior, marile magazine au venit cu oferte şi pentru ornamentele luminoase ce vor împodobi geamurile şi curtea, în aşteptarea Moşului.

"Avem preţuri de la 15 lei cele mai mici, până la 369 de lei - pomişorii, instalaţii mai mari, 100 de leduri. Ar mai fi stickere de la 5 lei până la 30, perdea de geam cu lumini", a enumerat Anca Ţodan, şefa de tură a unui magazin. 

Deşi atrăgătoare, ornamentele moderne nu îi conving pe toţi să le cumpere.

"Anul acesta cred că vom zice pas pentru a cumpăra decoraţiuni de Crăciun, dar vom decora."

"Am avut pom de Crăciun împodobit într-adevăr cu mere foarte mici, cu nuci, cu popcorn."

Cei care preferă brazii artificiali au posibilitatea să-i cumpere deja, cu preţuri cuprinse între 170 şi 450 de lei.

Reporter: Diana Grad
Operator: Ciprian Platona
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri