Două noi baze sportive în Oradea. Au fost inaugurate o pistă de alergare şi un teren de baschet

Data publicării:
sport baze

Investiţia a fost posibilă în urma parteneriatului dintre Primăria Oradea şi RCS&RDS.

„Este o pistă de alergare în lungime de 650 de metri, construită la standarde normale pentru a alerga. Este o pistă de zgură, făcută inclusiv cu sistem de drenaj şi care ca fi accesibilă tuturor cetăţenilor municipiului Oradea", a declarat Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

Accesul la pistă se va face pe la terenurile de tenis și poate fi folosită gratuit. Sistemul de nocturnă permite ca noua suprafaţa de alergare să fie accesibilă inclusiv noaptea, până la ora 24.

„Această investiţie este încă un motiv în plus să arătăm că ne interesează participarea la viaţa comunităţii noastre. Considerăm că acolo unde ne desfăşurăm activitatea trebuie să şi returnăm ceva", a spus Mircea Mihăilă, director de vânzări RCS&RDS.

Și amatorii de baschet au primit un cadou: un nou teren, de dimensiuni normale, a fost amenajat în Parcul Brătianu. Noua suprafaţă de joc a fost construită în urma protocolului semnat între firma Madrugada şi Primăria Oradea. Este deschisă nonstop și este dotată cu instalaţie de nocturnă.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri