EXCLUSIV. Antrenorul Cristi Achim şi patru jucători ai echipei de baschet CSM Oradea au ajuns de urgenţă în spital

Data publicării:
CSM Oradea6

UPDATE2: Antrenamentul din această seară a baschetbaliştilor orădeni a fost amânat. Numărul jucătorilor afectaţi de toxiinfecţia alimentară a ajuns la 9, spun surse oficiale din cadrul clubului.


UPDATE: În urmă cu puţin timp, doctorii au anunţat că sportivii CSM Oradea rămân sub supraveghere medicală şi li s-a recomandat să nu joace sâmbătă, în meciul de campionat. Analizele care le-au fost făcute vor fi trimise la un laborator, pentru stabilirea cauzei care a dus la toxiinfecţia alimentară. Deocamdată, a fost avansată ipoteza că de vină ar fi un preparat pe bază de peşte pe care baschetbaliştii l-au mâncat în Turcia, înainte de revenirea în ţară.

foto: csmoradea.ro

Echipa orădeană a revenit în cursul nopţii din Turcia, unde a obţinut prima victorie în Eurochallenge, în faţa celor de la Gaziantep.

În cursul dimineţii, au acuzat probleme medicale antrenorul Cristi Achim şi jucătorii Horia Hora şi Zarko Comagic. La amiază, s-a adresat medicilor şi Ţîbîrnă şi Subotic.


Potrivit unor surse neoficiale, sunt monitorizaţi şi Will Franklin şi Daniel Popescu. Nu este exclus ca de vină de această situaţie să fie mâncarea primită pe avion, la întoarcerea în ţară. 

În aceste împrejurări, conducerea clubului analizează o eventuală amânare a partidei de sâmbătă, din campionat, cu Mureşul Tîrgu Mureş. 

redactor: Nicolae Mihalcea

editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri