FOTBAL. Bihorul încheie anul cu victorie: 2-0 cu CSM Rm. Vâlcea

Data publicării:
sport FC B Rm Valcea 081214

Lukacs, în minutul 2, şi Florin Pop, în minutul 80, au semnat golurile celor trei puncte bihorene în compania formaţiei CSM Râmnicu Vâlcea.

„Aş vrea în primul rând din cele trei puncte unu să-l dedic lui Alex Pelici, care a început această muncă şi eu am continuat să preiau echipa mai departe", spune Călin Cheregi, antrenorul FC Bihor

Partida a început de la scorul de 1-0. Centrarea de pe partea stângă a lui Străuţ şi reluarea perfectă a lui Raymond Lukacs din minutul 2 i-au făcut şah-mat pe vâlceni încă din debut. Oaspeţii au încercat să riposteze, dar Fildan a pus lacăt pe poarta roş-albaştrilor. Bihorul a pus capăt jocului în minutul 80, prin execuţia lui Florin Pop, de la 17 metri.

„Am găsit o echipă dornică, o echipă foarte bine motivată care a dat totul astăzi în teren. Atunci când dai totul şi joci şi la sacrificiu ai şansa de partea ta", consideră Alexandru Pelici, antrenorul CSM Rm. Vâlcea.

Cu salariile restante pe ultimele două luni, jucătorii orădeni şi-au făcut astfel cel mai aşteptat cadou înaintea vacanţei de iarnă: a doua victorie, dar şi cea mai clară a sezonului. În acest fel, echipa bihoreană ajunge la doar două puncte de locul ce asigură prezenţa în sezonul viitor în liga secundă.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Darius Pop
Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri