FOTBAL. Doi ucraineni la FC Bihor

Data publicării:
sport ucraina

Foşti adversari ai lui Mircea Lucescu în Ucraina, cu Hoverla Ujgorod, portarul Oleksandr Nad şi mijlocaşul Vladislav Mykulyak sunt în tratative cu conducerea clubului.

Mircea Fodor, preşedintele FC Bihor: "Să vedem la amicalul cu ASU evoluţiile lor şi în funcţie de asta vom da un răspuns, vom încheia un contract sau nu. Eu sper să-l închei."

Ambii jucători ucraineni au venit la Oradea cu referinţe bune. În ultimul sezon Nad a fost căpitan de echipă la Ujgorod, unde i-a avut colegi pe Lucian Burdujan şi Alexandru Tudose. În trecut a evoluat alături de Răzvan Cociş, Cristi Oros şi Marius Niculae. Vladislav Mikulyak a evoluat în ultimul an în Ungaria, la Varda.

Cei doi nu sunt singurii jucători cu experienţă pe care FC Bihor îi are în vizor. „În cursul săptămânii viitoare sper să semnez contracte cu cel puţin cinci jucători de liga întâi", a anunţat Fodor.

Până atunci însă la Oradea vor sosi patru jucători sub 19 ani, toţi internaţionali de juniori, formaţi la Şcoala de Fotbal Mihai Georgescu. Acestora li se va alătura şi un portar, de asemenea junior, împrumutat în ultimul sezon la clubul german Ingolstadt.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri