FOTBAL. După 12 ani, un nou președinte la AJF Bihor

Data actualizării: Data publicării:
sport bitea ajf

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor are de aseară un nou preşedinte. Radu Bitea a fost ales de membrii Adunării Generale să conducă destinele instituţiei pentru următorii patru ani după ce a reuşit să strângă 28 de voturi, faţă de cele 18 acordate contracandidatului său, Valer Vancea.

Acesta din urmă părăseşte asociaţia judeţeană după trei mandate consecutive.

„Probabil pentru unii o surpriză; mă bucur pentru încrederea acordată de către membrii Adunării Generale şi sperăm ca împreună să facem lucruri bune, să dezvoltăm fotbalul şi să susţinem interesele fotbalului bihorean", a declarat Radu Bitea, noul preşedinte al AJF Bihor.

Nici bine învestit în funcţie, Bitea s-a şi lovit de prima problemă, cea a arbitrilor. După demisia lui Octavian Şovre din fruntea CJA Bihor, arbitrii bihoreni nu au mai fost delegaţi la niciun joc amical disputat în ultima perioadă. Noul preşedinte a propus amânarea reluării returului cu o săptămână, astfel că prima etapă în liga a patra se va disputa pe 11 martie.

„Multe lucruri sunt prioritare. Să derulăm începutul campionatului cu succes şi apoi le vom lua pe rând, în parte, fiecare problemă."

Radu Bitea va fi ajutat în noua sa funcţie de vicepreşedinţii Mircea Fodor, de la FC Bihor 1902 Legenda, şi Alin Popa, de la CF Bihorul Beiuş.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri