FOTBAL. FC Bihor a intrat în cantonament

Data publicării:
sport cantonament FC B 210114

„Următoarea perioadă va fi una în care se va pune importanţă pe pregătirea fizică, apoi urmează cea de-a doua parte a pregătirii în care vor urma seria jocurilor de pregătire. Încet-încet vom cristaliza un lot cu care să abordăm prima etapă de campionat", spune Alexandru Pelici, antrenorul FC Bihor.

Lotul deplasat de orădeni în stagiul centralizat de pregătire numără 26 de jucători. Aici sunt incluşi şi jucătorii proveniţi de la Centrul de Copii şi Juniori al FC Bihor. Tehnicianul orădenilor speră ca elevii săi să conştientizeze importanţa acestei perioade, mai ales urmează o a doua parte a campionatului extrem de importantă.

„O pregătire în pauza competiţională este foarte, foarte importantă pentru orice fotbalist. E important ca ei să fie sănătoşi, să ducă la bun sfârşit întreg campionatul, să se pregătească, să aibă continuitate în pregătire." 

Cât priveşte primul amical al anului pentru FC Bihor, programat pentru duminică 26 ianuarie, acesta stă sub semnul întrebării după ce FC Botoşani a refuzat să-l susţină pe teren sintetic.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri