FOTBAL. FC Bihor s-a impus în faţa Gloriei Bistrița, cu 1-0

Data publicării:
sport gloria-1

Singura reuşită a partidei i-a aparţinut lui Raymond Lukacs, în minutul 54, care i-a oferit astfel şansa lui Pelici să-şi facă debutul oficial pe banca roş-albaştrilor cu o victorie.

„Un rezultat bun, în urma unui joc în care am muncit foarte mult şi ne-am dorit foarte mult victoria. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi munca depusă. Au dat dovadă de acea concentrare, mobnilizare şi stare de spirit de care vorbeam", spune Alexandru Pelici, antrenorul FC Bihor

Venită la Oradea de pe locul trei, Gloria Bistriţa şi-a pus mari speranţe într-un rezultat pozitiv. Cu o singură ocazie de poartă, şi aceea venită abia pe finalul jocului, trupa pregătită de Cristian Coroian a clacat după un meci în care lupta s-a dus în mare parte la mijlocul terenului.

„Am pregătit jocul să-l câştigăm. Am venit ca să obţinem cele trei puncte. Din păcate, nu am reuşit să facem un joc prea bun. Am făcut un joc slab şi ca atare nu am reuşit să luăm nici măcar un punct", consideră Cristian Coroian.

Prima victorie din campionat în 2014 a roş-albaştrilor i-a fost dedicată fundaşului orădean Cosmin Letan, care şi-a aniversat cele 26 de primăveri pe teren.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri