Sari la conținut

FOTBAL. Reclamaţii la Poliţie în fotbalul din Bihor

Războiul dintre actuala conducere a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bihor şi fosta conducere a Comisiei Judeţene de Arbitri este departe de a se fi încheiat. Altă dată de aceeaşi parte a baricadei, acum în tabere adverse, cele două părţi încearcă să se surprindă reciproc în ofsaid.

Şi nu pe terenul de joc, ci în birourile autorităţilor. Actualul preşedinte, Radu Bitea, vrea să-l reclame la Poliţie pe arbitrul FIFA, Octavian Şovre, după ce acesta a făcut-o deja.

"Am hotărât să sesizez Poliţia pentru că sunt implicate şi falsuri şi declaraţii mincinoase. Nu poţi să acuzi pe cineva că e mincinos sau că a luat mită fără să răspunzi. Nu dau nume pentru că nu pot să pronunţ eu numele Şovre frecvent. Deja am fost prevenit de Poliţie că trebuie să-i dau pace. Nu poate convieţui cu mine", a declarat Radu Bitea, preşedintele AJF Bihor.

Cei care răspund de bunul mers al fotbalului judeţean se pregătesc să decidă în cadrul primei şedinţe a Comitetului Executiv soarta a patru foşti membrii CJA şi AJF Bihor propuşi pentru a fi declaraţi indezirabili.

"Patru persoane sunt propuse, asta nu înseamnă că va vor fi declarate în cadrul AJF-CJA persoane indezirabile", explică preşedintele AJF Bihor.

Divergenţele dintre cele două părţi au apărut la scurt timp după ce actuala conducere a AJF Bihor a fost pusă în funcţie.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş