FOTBAL. Ţoca şi Dobrescu se pregătesc cu FC Bihor

Data publicării:
sport fc bihor

Chiar dacă această parte a pregătirilor nu este pe placul jucătorilor, tehnicianul roş-albaştrilor se declară mulţumit de felul în care aceştia răspund solicitărilor.

„În fiecare zi este câte un antrenament cu specific fizic, dar după-amiaza lucrăm cu mingea, profităm de faptul că avem un teren foarte bun", spune Alexandru Pelici, antrenorul FC Bihor.

Pelici a ţinut să remarce faptul că jucătorii au reuşit să facă uitate toate problemele pe care clubul le-a traversat în ultima perioadă şi care s-au abătut şi asupra lor.

"Sunt privilegiat şi norocos că am în lot jucători care au înţeles toate problemele care au fost la club. Am fost de acord toţi să strângem rândurile", a declarat Alexandru Pelici.

Celor 23 de jucători avuţi la dispoziţie de staff-ul tehnic, li s-au alăturat în aceste zile fundaşul central Bogdan Ţoca, precum şi atacantul Victor Dobrescu. Ambii provin de la Centru de Fotbal Liberty din Salonta.
Primul amical al verii pentru FC Bihor este programat miercuri, de la ora 18, în compania celor de la Crişul Sântandrei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Darius Pop
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri