Gala „Fotbalului bihorean", la prima ediţie

Data publicării:
sport gala fotbalului

Peste 20 de premii îşi aşteaptă câştigătorii ce vor fi desemnaţi, sâmbătă, în cadrul primei ediţii a Galei „Fotbalul bihorean". Prin acest eveniment, Asociaţia Judeţeană de profil încearcă să-i recompenseze atât pe foştii jucători şi antrenori din judeţ, cât şi pe cei încă în activitate.

„Trebuie să ne premiem elitele, laureaţii. În consecinţă, bineînţeles, ca la o gală, vor fi premiaţi cei mai buni jucători, antrenori, liga a patra, liga a cincea cu cele două serii. Vor fi diplome de merit”, spune Radu Bitea, preşedintele AJF Bihor

La gală au fost invitați Emeric Jenei, Marcel Puşcaş, secretarul general al FRF Gabriel Bodeanu și fostul vicepreşedinte a Ligii Profesioniste, Alexandru Boc.

„Fiind prima gală, am spus să o facem mai deosebită, cu invitaţi de seamă. Este o gală susţinută financiar din fonduri nerambursabile, pentru că eu consider că banii AJF-ului trebuie îndreptaţi spre scopurile lor în sine", explică preşedintele AJF Bihor.

Prima ediţie a Galei „Fotbalului bihorean" vine la scurt timp după ce fotbalul românesc şi-a premiat pentru a 19-a oară cei mai buni sportivi.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri