Grav accident în Bihor. O fetiţă de un an şi trei luni a murit, trei persoane sunt rănite

Data actualizării: Data publicării:
accident Cadea

O fetiţă de doar un an şi trei luni a murit în această dimineaţă, pe DN19 Oradea – Satu Mare, între localităţile bihorene Diosig şi Cadea. Două maşini s-au ciocnit, iar alte trei persoane au fost rănite.

accident Cadea
sursă: Dimi Tuţi/ INFO Trafic jud. Bihor

Accidentul s-a petrecut cu puţin înainte de ora 10:30, la ieşirea din Diosig spre Cadea. Potrivit primelor informaţii, este vorba despre un impact între o autoutilitară şi un autoturism. Poliţiştii sunt la locul evenimentului rutier şi încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs acesta.

În urma ciocnirii dintre cele două vehicule, o fetiţă a suferit răni foarte grave şi, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajele medicale, nu a mai putut fi salvată. Alte trei persoane – un bărbat (cu fractură la mâna stângă) şi două femei, dintre care una a fost intubată - au fost duse la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean din Oradea.

"La locul producerii evenimentului au fost mobilizate de urgenţă două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Săcueni cu o autospecială cu modul de descarcerare și cu o ambulanță de tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU "Crişana".

În zonă se circulă alternativ, pe o bandă, a declarat Ioana Lascău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

*****

Un accident soldat cu un deces a avut loc dimineaţă, la ora 7, şi în judeţul Satu Mare, în zona Pădurea Noroieni. O camionetă s-a izbit de un stâlp de înaltă tensiune, iar pasagerul din dreapta, un bărbat de aproximativ 40 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar în zadar. Şoferul a fost rănit uşor, iar alte două persoane aflate în vehicul au refuzat transportul la spital.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri