Sari la conținut

ÎNOT. Orădenii au dominat „regionalele" copiilor

Zsolt Illes, co-organizator al competiţiei: „Ne bucurăm de un concurs reuşit, cu 225 de sportivi, 10-11 ani, provenind de la 26 de cluburi."

La concurenţă cu Bacău şi Bucureşti, celelalte două oraşe care au găzduit Campionatul Regional, Oradea a dominat competiţia din bazinul olimpic Ioan Alexandrescu. Sportivii Clubului Sportiv Municipal au ocupat în final locul întâi în topul cluburilor. La această performanţă au contribuit Ştefan Duca - câştigător a patru probe, Anastasia Bako, Edward Iari şi Veronica Negru.

Un aport important l-au avut şi înotătorii de la Crişul, care au făcut ca Oradea să realizeze baremul de calificare prin toţii sportivii aliniaţi la start.

„Eu zic că ne-am făcut datoria, în special cluburile din Oradea. Copiii de la CSM au dominat acest concurs, dar şi Crişul se poate lăuda cu nişte rezultate remarcabile", este de părere Zsolt Illes.

Oradea va rămâne în centrul atenţiei şi peste două săptămâni, când Bazinul Olimpic va găzdui Campionatul Regional de înot rezervat cadeţilor.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa