Sari la conținut
News Alert

Opt polonezi, implicaţi într-un accident în Bihor

Opt cetăţeni polonezi au fost implicaţi noaptea trecută într-un accident pe DN1, pe raza comunei Săcădat. Şoferul microbuzului în care se aflau a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului. Şapte dintre pasageri au ajuns la spital, cu răni uşoare.

foto cu caracter ilustrativ

Accidentul s-a produs la un sfert de oră după miezul nopţii, între localităţile Săbolciu şi Oşorhei. În maşină se aflau opt persoane, dintre care trei adulţi şi patru copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani.

„Din cauza vitezei neadaptate condiţiilor de drum, şoferul polonez în vârstă de 42 de ani a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a drumului”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Spre locul accidentului au plecat de urgenţă echipaje ale SMURD şi ale Ambulanţei, însoţite de pompieri şi echipa de descarcerare.

„Ajuns la locul producerii accidentului, personalul medical și paramedical a evaluat victimele și a acordat îngrijirile necesare unui număr de trei adulți și unei fetițe în vârstă de 10 ani (una dintre victime suferind un traumatism, iar alte trei victime, inclusiv copilul, prezentând diverse contuzii), ceilalți trei minori implicați în accident fiind clinic sănătoși”, a precizat căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

În timp ce şoferul a rămas la faţa locului, şapte pasageri au fost transportaţi la spital.

Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă