POLO. CSM Digi Oradea a câştigat primul turneu preliminar al Ligii Campionilor

Data publicării:
sport polo Liga Campionilor

CSM Digi Oradea a obţinut calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce a câştigat primul turneu găzduit de bazinul Ioan Alexandrescu. Elevii lui Kadar Kalman s-au impus în faţa celor de la Utrecht, cu 11-5, au trecut de Galatasaray cu 14-7 şi au învins cu 10-6 pe Mornar Split.

„Am jucat foarte bine şi cu dorinţă, dar încă nu am făcut nimic. Ne aşteaptă un turneu mult mai greu, în care fiecare echipă e ca Mornar, şi poate chiar mai tare", consideră Gojko Pietlovic, portarul CSM Digi Oradea.

Pentru CSM Digi succesul cu Mornar Split a reprezentat şi o mult aşteptată revanşă. Sezonul trecut drumul european al orădenilor a fost întrerupt chiar de formaţia croată.

„Băieţii s-au mobilizat exemplar şi au dat dovadă de caracter mai ales în ultimul meci, unde a trebuit să jucăm un pic şi împotriva arbitrajului care a fost împotriva noastră, pentru că cei de la Mornar au încercat un joc mult mai agresiv", susţine Kalman Kadar, antrenorul CSM Digi Oradea.

Turul doi preliminar se va disputa peste două săptămâni, în Croaţia. Adversarii poloiştilor orădeni vor fi croaţii de la Primorje Rijeka, spaniolii de la Sabadell şi Steaua Bucureşti.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri