Sari la conținut
News Alert

POLO. CSM Digi Oradea începe azi turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Antrenorul orădean consideră grupa jucătorilor săi drept cea mai echilibrată, din care vor încerca să se califice, deşi doar primele două locuri duc în acest sezon în turul trei al competiţiei.

„Atât Verona cât şi Herceg Novi sunt două formaţii foarte, foarte puternice ba mai mult, în al treilea meci ne vom întâlni cu Sabadell, a câştigat locul trei în campionatul Spaniei", spune Kadar Kalman, antrenorul CSM Digi Oradea.

Pentru a patra oară prezenţi în cursa pentru cele mai bune echipe din Europa, jucătorii orădeni sunt convinşi că pot accede mai departe.

„Ne-am pregătit sută la sută împreuncă cu Kalman, care este un antrenor tânăr, şi, din punctul meu de vedere, suntem total pregătiţi şi dornici şi motivaţi pentru a ne califica în turul următor", este de părere Tiberiu Negrean, jucător CSM Digi Oradea.

După Verona, CSM Digi Oradea, va întâlni sâmbătă, în etapa a doua a grupei G formaţia din Muntenegru, Jadran Herceg Novi. Duminică, în ziua care va decide cine va merge mai departe, orădenii vor juca în compania ibericilor de la Sabadell.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Pe aceeași temă