Sari la conținut

POLO FEMININ. Crişul Oradea, gazda primului turneu naţional din an

Dacă poloiștii orădeni își încep în Capitală aventura în actuala ediţie a Cupei României, fetele de la Crișul vor participa, în weekend, la primul turneu al anului în Campionatul Național de polo.

Acesta va fi găzduit de Bazinul Olimpic din Oradea.

„Va fi un turneu foarte greu pentru noi (...) pentru că lipsa banilor, trebuie să o spun, ne privează de jucătoarele bune care chiar de la noi au mers şi au întărit celelalte echipe", susţine Ionel Bungău, directorul CS Crişul.

Cu o echipă tânără, Crișul își propune o clasare cât mai bună și speră să reziste în lupta acerbe care se anunță pentru podium. O cursă în care sunt înscrise campioana en titre Steaua, Rapid și Dinamo.

„Eu sper că vor fi gata de luptă. Sigur, le vom vedea acum ce pot şi nu cunosc pregătirea celorlalte echipe şi fetele pe care le-au adus ei, dar eu zic că vom încerca să le facem faţă şi, de ce nu, o medalie cât mai strălucitoare", spune Ionel Bungău.

Orădencele vor debuta în turneu vineri, de la ora 17, în compania Rapidului. Sâmbătă, Crișul o va întâlni pe Steaua, de la 17, iar duminică pe Dinamo, într-un meci programat la ora 9.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus