Sari la conținut

POLO. SM Verona - CSM Digi, prima semifinală europeană

Echipa de polo CSM Digi Oradea se află la doar două meciuri distanță de prima finală din istoria echipei. Vicecampioana României joacă miercuri seară, în bazinul formației Sport Management Verona, manșa tur a semifinalei LEN Euro Cup.

"Va fi foarte, foarte dificil pentru că echipa italiană este o echipă foarte bună, cu mulți jucători buni, campioni mondiali, dar nu ne sperie chestia asta. Mergem să jucăm cât mai bine și să câștigăm", şi-a dorit Kadar Kalman, antrenorul CSM Digi Oradea.

Oradea are un istoric bun al disputelor în Italia. În acest sezon a reușit să o învingă chiar pe Verona în preliminariile Ligii Campionilor și să elimine în sferturile de finală pe Canottieri Napoli.

"Acum suntem în formula completă, iar din 18 ianuarie va intra și Nikola Radjen în lotul echipei", a anunţat tehnicianul CSM.

Orădenii sunt susținuți și de foștii lor colegi. Roland Szabo, jucător acum în campionatul Ungariei, merge pe mâna CSM: "Sunt mândru de ei, de foștii mei colegi, chiar le urez mult noroc în meciul cu Verona."

Întâlnirea de la Busto Arsizio va începe la ora 20. Returul este programat o lună mai târziu, pe 18 februarie, la Oradea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Pe aceeași temă