Sari la conținut

Răzvan Burleanu: Dacă nu ai manageri buni, cluburile sunt la un pas de faliment

Prezent la Oradea cu ocazia Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal, preşedintele FRF a luat pulsul fotbalului din Bihor, reprezentat din acest sezon de o singură echipă la nivelul primelor trei eşaloane.

Răzvan Burleanu a salutat revenirea în competiţii a clubului CAO 1910, dar în legătură cu dispariţia FC Bihor a arătat cu degetul spre management.

"Dacă nu ai nişte manageri buni care să-ţi administreze cluburile, să-ţi administreze asociaţiile judeţene, bineînţeles, acestea sunt la un pas distanţă de faliment şi dispariţie", a declarat preşedintele FRF.

Burleanu este convins că o implicare mai mare a municipalităţii ar putea redresa situaţia fotbalului local.

„Ceea ce noi ne dorim şi am discutat mai devreme şi preşedintele clubului Primăriei, pentru simplul motiv că îmi doresc ca şi Primăria să se implice şi mai mult în fotbalul orădean."

În vizita sa la Oradea, Burleanu a discutat cu oficialitățile locale posibilitatea amenajarii unui teren sintetic la dimensiuni standard. Este un proiect pe care Federația vrea să-l dezvolte în parteneriat cu adminsitrațiile locale din întreaga ţară.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operatori: Florin Lucuța, Norbert Hegedus

Pe aceeași temă