Șase minori dintr-o comună de lângă Oradea, prinși după ce au dat mai multe spargeri. Furau unelte și aparatură

Data actualizării: Data publicării:
spargere 3

Șase minori din localitatea bihoreană Ineu sunt cercetați de polițiști după ce au spart mai multe locuințe din comună și au furat diferite bunuri. Suspecții preferau uneltele și aparatura electronică. În fiecare caz oamenii legii au reușit să recupereze bunurile furate.

Luni dimineața, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea - Postul de Poliție Ineu au fost anunțați de un orădean că, în cursul dimineții, i-a fost spartă locuința pe care o are în comuna de lângă Oradea. Persoane necunoscute ar fi intrat în gospodărie și dintr-o anexă au furat diverse unelte și scule.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii din Ineu au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi minori de 16 și 13 ani, ambii din localitatea Ineu, județul Bihor. Prejudiciul a fost recuperat integral, bunurile fiind restituite proprietarului”, a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

În aceeași zi, aceiași polițiști din Ineu au descoperit patru localnici, cu vârste între 14 și 17 ani, acuzați de furt calificat. Minorii sunt suspectați că în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie ar fi sustras dintr-o locuință din Ineu unelte și aparatură electronică în valoare de 1.000 lei. Și aceste bunuri au fost recuperate de polițiști.

„Polițiștii din Ineu îi bănuiesc pe doi dintre cei patru minori, respectiv pe cei de 17 și 16 ani că, la 5 februarie, ar fi sustras dintr-o altă locuință din Ineu, o coasă mecanică, în valoare de 400 de lei, prejudiciu recuperat”, a transmis comisarul Alina Dinu.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri