Şeful ADP Oradea despre cozile de la Aquapark-ul Nymphaea: "Sunt normale!"

Data actualizării: Data publicării:
aquapark2

"Cozile la intrarea în Aquapark sunt normale!" Afirmaţia îi aparţine lui Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public, invitat aseară în platoul emisiunii "Vocile Bihorului". Şeful ADP a precizat că existenţa cozilor arată că există cerere. dar a recunoscut că timpul lung de aşteptare la intrarea în complex reprezintă cu adevărat o problemă. Liviu Andrica a dezvăluit că are o soluţie pentru eliminarea acestui disconfort.

Chiar în debutul emisiunii, Liviu Andrica nu s-a sfiit să recunoască faptul că existenţa lungilor cozi de la intrarea în aquapark-ul orădean îl bucură.

"- Cozile sunt normale. Eu mă bucur că sunt!
- Nu cred că spuneţi asta...
- Faptul că sunt cozi înseamnă că este cerere. Că se stă mult la coadă e o altă problemă."

Directorul ADP spune că a găsit o soluţie pentru timpul mare de aşteptare la intrarea în complexul acvatic, dar efectele acesteia vor fi simţite abia anul viitor. Este vorba despre două automate prin care clienţii îşi vor putea încărca brăţările cu diverse sume, fără să mai treacă pe la casierie.

"Vom introduce încărcatul brăţărilor în aqua park. Ceea ce va aduce la reducerea la jumătate a timpului de aşteptare. Şi zic eu că cu asta rezolvăm cozile."

Andrica a lămurit şi problema biletelor de acces, semnalată de mai mulţi clienţi, nemulţumiţi că după ora 17 nu au putut cumpăra tichete pentru trei ore.

"Biletul este bilet de toată ziua, indiferent că vii până la ora 17. E bilet de ora 17 - 22 şi este bilet de trei ore. După ora 17 nu există bilet de trei ore."

În mai puţin de un an de la inaugurare, aquapark-ul din Oradea a avut încasări de peste un milion de euro. Complexul termal a costat 20 de milioane de euro şi a fost realizat din fonduri locale, guvernamentale şi europene.

Redactor: Adrian Ciucuriţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri