Video&Foto Cozi incredibile la Therme, unde oamenii s-au înghesuit în prima zi din 2023:„Să stai la coadă la relaxare, am trăit s-o văd și p-asta"

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie la therme
Aglomerație la Therme în prima zi a anului. Foto Facebook/ Catalin Huzum Streza

În prima zi a anului 2023, sute de bucureșteni și nu numai au luat cu asalt cel mai căutat loc pentru relaxare de la marginea Capitalei, și printre puținele locuri deschise în prima zi a anului. Încă de la ora 9, oamenii au venit la centrul Spa. Interiorul s-a umplut rapid, iar afară s-a format o coadă imensă.

Oamenii au vrut să profite de temperaturile foarte generoase din prima zi a anului, dar și de apele termale din Centrul Spa de la marginea Capitalei. S-au adunat la Therme, iar cozile formate au depășit orice așteptări. Fotografii și filmulețe cu mulțimea uriașă au fost postate pe rețelele sociale chiar de cei care au avut de nevoie de multă răbdare pentru a le veni rândul. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Valul de clienți i-a luat prin surprindere inclusiv pe angajații de la Therme.

Imaginile au fost postate pe rețelele sociale și au devenit repede virale. Aglomerația de la intrare a fost intens comentată de internauți.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri