Sari la conținut

Şeful FRF, Răzvan Burleanu, la Oradea: "Nu am venit ca şi candidat"

Aflat la Oradea, pentru Adunarea Generală a AJF Bihor, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a evitat să vorbească în faţa jurnaliştilor despre alegerile din FRF, programate pe 18 aprilie.

„Până la data alegerilor trebuie să ajung în fiecare judeţ. Această vizită, în schimb, este o vizită oficială, din postura de preşedinte a federaţiei şi nu de candidat, în sensul în care avem o adunare generală la AJF Bihor, unde am fost invitat să particip", a spus preşedintele FRF.

În cursul zilei de azi, Rãzvan Burleanu s-a întâlnit cu reprezentanţii celor cinci cluburi bihorene cu drept de vot la alegerile din FRF.

„- Ce şanse credeţi că există ca aceştia să vă voteze pe dumneavoastră. Cei din Bihor?
- Păi, întrebaţi-i dumneavoastră pe ei.
- Vă întreb pe dumneavoastră ce putere de convingere aveţi.
- Văd că am intrat într-un subiect legat exclusiv de alegeri; eu cred că ar trebui să vorbim, probabil, şi de alte subiecte", a răspuns Răzvan Burleanu.

În schimb, actualul preşedinte al FRF a vorbit despre despre proiectele federaţiei şi a trimis sãgeţi cãtre fostul arbitru FIFA, Cristi Balaj.

„Ministerul Tineretului şi Sportului şi prietenul dumneavoastră, Cristi Balaj, au înţeles că aceste centre nu merită să primească Certificate de Identitate Sportivă. Că nu e rolul FRF să facă aşa ceva."

Rãzvan Burleanu şi-a susţinut din nou ideea ca din sezonul 2019-2020 Liga I sã aibã 16 echipe la start.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa