TIR CU ARCUL. Arcașii s-au duelat în campionatul județean

Data publicării:
sport arcasi

Pe locul doi s-a situat colegul său de club, Zoltan Perey, în vreme ce actualul deţinător al titlului, Ovidiu Lesei, a ocupat locul trei, după ce arcul său a cedat la ultimele trei trageri. „Nu este o competiţie foarte uşoară, chiar de nivel mediu pot să spun şi aşteptăm rezultate destul de mari", a mărturisit acesta din urmă.

Proba de bare-bow seniori a fost o luptă în familie; arcaşii de la White Lion au ocupat toate treptele podiumului. La fel au stat lucrurile şi în proba de arc tradiţional copii, unde s-au evidenţiat de această dată cei de la Nomad Archery. În proba de compound, Redpoint Oradea s-a impus atât la juniori, cât şi la seniori.

„Ca şi reprezentant al Asociaţiei Judeţene pot să spun că este o organizare destul de bună. Suntem mulţumiţi, foarte mulţumiţi şi sper că se va continua pe acest drum", îşi doreşte Jozsef Guba, Asociaţia Judeţeană de Tir cu Arcul.

În urma acestor rezultate, în clasamentul general pe cluburi primele trei locuri sunt ocupate de Nomad Archery, Redpoint Oradea şi White Lion. Cele trei echipe sunt urmate de Phoenix Săcuieni, Blueline Nojorid şi Haiducii Salonta.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri